Ben jij al begonnen met sparen voor later? | webversie
Klik op 'Afbeeldingen downloaden' om afbeeldingen weer te geven
ZO, het is alweer even geleden dat jij je percentage berekende. Is het gelukt om *|LONG|*% van je bruto inkomen opzij te zetten? Nog niet gelukt? Geen paniek. Je kunt altijd beginnen met een lager percentage. En wees creatief met sparen!
Sparen op jouw manier
Eigen baas! Dat is het mooie van zzp'er zijn. Jij beslist zelf hoe je de zaken regelt. Gestructureerd of juist flexibel. Sparen doe je ook ZO, met de mogelijkheden van Centraal Beheer Achmea.
Even Apeldoorn bellen...
Wij denken graag met je mee. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende spaarmogelijkheden? Bel 055 579 8103.
Vrij opneembaar
Geld opzij zetten maar het wel kunnen opnemen als het nodig is? Dat kan met de RentePlús Rekening. Een slimme spaarrekening waar je rente krijgt over je spaargeld en over eerder opgebouwde rente!

Met de RentePlús Rekening bouw je een buffer op voor later. Maar je kunt wel altijd bij je geld. Fijn voor de periodes dat je misschien even wat minder werk hebt.
Lees meer
Tijdelijk vast
Heb je al wat gespaard of verwacht je een financiële meevaller? Zet dit bedrag dan tijdelijk vast op de RenteVast Rekening.

Vast is vast. Je kunt dit bedrag voor een bepaalde periode niet opnemen. Maar daar staat wel een vaste, aantrekkelijke rente tegenover. ZO spaar je slim voor later.
Lees meer
Vast voor Later
Met Extra Pensioen Sparen spaar je belastingvriendelijk op een geblokkeerde spaarrekening. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je spaart. Met een variabele en/of vaste rente.

Het bedrag dat je spaart, mag je tot een bepaald maximum aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. En als je met pensioen gaat, laat je periodiek een bedrag uitkeren via een lijfrente.
Lees meer
Wijzigen    |    Afmelden    |    Contact    |    Disclaimer
Even volgen.
Centraal Beheer Achmea is een merknaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd te ís-Gravenhage, KvK nr. 27154399. Achmea Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.